Maanweek op La Palma

La Palma, het Canarisch Eiland midden in de Atlantische Oceaan, met heldere nachten vol sterren en de Melkweg.

La Palma, het eiland met gedempt straatverlichting en het grootste observatorium van de hele wereld.

La Palma, het groenste vulkanische eiland midden in de Atlantische Oceaan.

La Palma, de plek om een week lang stil te staan, terwijl jij al jouw vragen en bedenkingen, in het licht van de maan, 360% draaiend onder de loep neemt.

Intensieve Maanweek

Jouw Maanweek. Een week lang al je aandacht voor jezelf. Je werkt op een creatieve en spirituele wijze aan die dingen die je vrij wilt geven, die nu bij je passen en een vaste plek in je leven in kunnen gaan nemen. Je kiest zelf in welke week tijdens welke maan, jij wilt meeliften op de energie waar jij gebruik van wilt maken. Je gaat naar huis met een realistisch plan waar je in de manen erna aan kunt werken, nieuwe dingen gaat verankeren, nieuwe wegen kan gaan bewandelen.

 

Een investering

Een investering in jezelf is soms lastig naar jezelf en anderen te verantwoorden. Ondanks dat er meer en meer toestemming is om 'voor jezelf te zorgen', zijn oude stemmen die dit tegen spreken hardnekkig. Daar begint je investering al, je maakt de keuze dicht bij jezelf te komen en te blijven. Wanneer iemand besloten heeft een coachweek op La Palma bij mij te gaan volgen, is er al gelijk de eerste winst. Het besluit maakt dat je de deur voor jezelf geopend hebt. Een deur naar nieuwe mogelijkheden en kansen. En dan moet de week nog plaatsvinden!

Wat kun je van mij verwachten?

Wanneer je besloten hebt een Maanweek te gaan doen heb je als eerste een voorbereidingsgesprek over Skype. In dit gesprek vertel jij over jezelf en wat je graag wilt. Ik stel je vragen om je (hulp)vraag voor de week zo concreet en zo helder mogelijk te formuleren. Ik stel je vragen om je te leren kennen, zodat ik een programma kan samenstellen dat helemaal bij jou past. Je ontvangt opdrachten die je voorbereiden op jouw week. Tijdens de week werk je 6 dagen, minimaal 3 uur, intensief met mij. De rest van de dag werk je alleen verder aan jouw werkpunten en waar je nu jouw aandacht op wilt richten. We werken de hele dag in de natuur van La Palma. We doen rituelen in de natuur, we blijven een nacht dicht bij de maan, je tekent, je schrijft, je schildert, je knipt en plakt, al naar gelang waar jij het meest effectief van in beweging komt.

Heb je nog vragen over de Maanweek?

Stel ze dan hier. Niets is raar en samen vinden we het antwoord.

Aanmelden nieuwsbrief