Maan in Zonlicht op Facebook

Opeens was daar het idee!

Waarom niet een mix van Maan Schrijven in het Schrijf Café en Maan Schrijven op Facebook in een besloten pagina! Een combi van een online schrijfworkshop en de mogelijkheden van facebook.

Online, jij bepaalt wanneer je schrijft, jij bepaalt hoeveel je schrijft en jij bepaalt ook of en wat je wilt delen met je mede - meelifters op de energie van de maan.

Hoe werkt het?

Praktisch gezien plaats ik elke maan een blog met informatie over de maan.
Bij de 4 bekende maanfases, Nieuwe Maan, Eerste Kwartier, Volle Maan en Laatste Kwartier ontvang je een korte inleiding over de betreffende maan plus 3 á 4 schrijfoefeningen. Alles afgestemd op de thema's en de energie van de betreffende maan. De schrijfoefeningen laten je onderzoeken, geven je helderheid en nodigen je uit tot inzichten en verankeren van nieuwe gedachten en ideeën. De schrijfoefeningen zijn telkens anders, ze dagen je uit je open te stellen en te gaan schrijven.
Hoeveel tijd je dit per week gaat kosten? Het zal je gemiddeld 3 kwartier per week aan jouw tijd kosten. De investering van deze 3 kwartier zal je meer opleveren. Het mooie is aan dit programma dat jezelf bepaalt wanneer, hoelang en hoeveel je er mee bezig bent. Moet je schrijfervaring hebben? Absoluut niet! Alles is goed en niets kan fout gaan en zijn.
De winsten voor jou zijn groots. Na een jaar heb je een scala aan informatie over de maan, haar thema's en energieën. Na een jaar heb je een schat aan schrijfvormen die je altijd kunt gebruiken. Na een jaar heb je (nog meer) inzichten gekregen in wie jij bent en hoe jij in het leven wilt staan.

 

Hoe kun je schrijvend gaan meeliften?

Je kunt je aanmelden via deze website. Je kunt je ook aanmelden via de ‘Animoso, versterken van je eigen regie’ Facebookpagina, je kunt daar via de chat een persoonlijk bericht naar mij sturen. Na het betalen van de € 30,- die het kost om mee te schrijven, maak ik je lid van de besloten Facebookpagina ‘Maan in Zonlicht, schrijvend meeliften op de energie van de maan’. De kosten om mee te schrijven staan niet in verhouding tot wat je een jaar lang ontvangt. Het is mijn keuze de kosten laag te houden, aan jou de keuze om ervoor te gaan!

Een voorbeeld van een schrijfoefening

Hieronder zie je een foto van een woordspin. Door een woordspin in te vullen verzamel je informatie die bij 'een vraag' horen. De vraag of het thema zet je in het midden van de woordspin.
Deze woordspin heb ik als schrijfoefening gebruikt na het schrijven van een sprint. Deze sprint had als thema een toekomstdroom te visualiseren. De vraag was: "Welke ingrediënten heb jij in je om de droom, die je beschreven hebt als een voltooide droom, te gaan waarmaken? Een snufje geduld, een kruidje vastberadenheid, een helpende hand vragen, een theelepeltje acceptatie …..". Na het verzamelen van de ingrediënten volgden er nog twee schrijfoefeningen, waarmee je door schreef met de informatie die je verzameld had in de woordspin.

 

Schrijvend meeliften op de energie van de Maan

Ben je nieuwsgierig geworden, heb je nog vragen of wil je je aanmelden voor de besloten facebookpagina van Maan in Zonlicht, klik dan hier en laat het mij weten!

Aanmelden nieuwsbrief