Wie ben ik?

Op de website van Animoso word ik zo geïntroduceerd:
“Jikke Visser (05-05-'55) is oprichtster, eigenaar van Animoso. Animoso is haar passie, haar geesteskind, haar trots en haar inkomen.”
In Maan in Zonlicht doe ik niet veel anders dan ik doe in Animoso. Met alles in me, heb ik een nieuw geesteskind.

Maan in Zonlicht.

In Maan in Zonlicht combineer ik mijn lust en uitdaging in het bedenken en het ontwikkelen van schrijfprogramma’s en intensieve coachweken op La Palma, met de cyclus van de maan en haar energie op de natuur en de mens.
Mijn drijfveer is altijd om mensen op hun weg te laten lopen waar zij, met succes, hun eigen regie (her)vinden en houden. De eeuwenoude wijsheid en de invloed van de maan op het leven op onze aarde heeft een krachtige en beeldende wijsheid die, wanneer je hiervoor kiest, je bewust en effectief jouw weg laten lopen. Een weg die bij jou past en die de processen die jij op jouw weg tegenkomt, ondersteunen en helpen.

Wil je meer lezen over hoe ik op La Palma terecht ben gekomen, het ontstaan van Animoso en mijn professionele achtergrond, klik dan hier.

 

Wil je op de hoogte blijven?

Regelmatig verstuur ik een nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten en ontwikkelingen van Animoso en Maan in Zonlicht. Je kunt hier klikken en je aanmelden voor deze nieuwsbrief.

Op Facebook kun je mij volgen, hier plaats ik mijn belevenissen op La Palma en rond mijn werk.

Aanmelden nieuwsbrief