Schrijf Cafe op La Palma

Sinds 2012 is er een Schrijf Café in Puntagorda, op La Palma. Het Schrijf Café naar het idee van Christine de Vries, Shodo. Een Schrijf Café in het Duits en het Nederlands.

Het Schrijf Café waar ik sinds september 2017 het programma in het teken van de maan heb gezet.

Schrijf Cafe in Viento del Norte

Op de eerste zaterdag van de maand is er Schrijf Café in Viento del Norte in Puntagorda, in het noordwestelijke deel van La Palma. Je hoeft geen schrijfervaring te hebben om mee te doen. Het schrijven voor jezelf, het naar keuze delen met anderen, is een beleving die je niet snel vergeet. Alles kan en niets is fout in wat en hoe je schrijft. De thema’s zijn ingegeven door de maan die er op dat moment aan de hemel staat. De schrijfopdrachten zijn een uitnodiging om je hart te openen en je pen te laten krassen over het papier.

Mijn uitdaging, een winst voor wie meeschrijft

Voor wie mij kent, weet dat er voor mij niets leukers bestaat dan het ontwikkelen van nieuwe programma's en nieuwe vormen van schrijfopdrachten. Dat is mijn plezier. Het is zelfs mijn uitdaging: gaat het weer lukken iets te bedenken dat aanslaat, iets dat zal raken, iets in beweging zal zetten, iets dat naadloos aansluit bij wat er nu speelt en iets dat voor mij ook nieuw is. Ik ben en blijf een coach in hart en nieren, ook in het ontwikkelen van de schrijfprogramma's voor het Schrijf Café. Elke maand schrijven er meer dan 10 mensen mee. Een waar feest, dat meeliften op de energie van de maan.

 

Wil jij ook schrijvend meeliften?

Ben je op vakantie op het schitterende eiland La Palma en wil je meeschrijven? Dat kan, neem contact met mij op, zodat ik je de data, het adres en de thema's van het Schrijf Café kan doorgeven.

Schrijvend meeliften op de energie van de maan in Nederland

Ben je benieuwd naar het schrijven bij de maan, heb je vrienden en vriendinnen die het ook zouden willen? Informeer naar wanneer ik in Nederland ben en organiseer een workshop MaanSchrijven bij Jouw Thuis!

Aanmelden nieuwsbrief