12 Manen, 52 weken

In het dagelijks leven houd ik me aan de kalender die we allemaal kennen. Deze is op het zonnestelsel gebaseerd.

Binnen ‘Maan in Zonlicht' volgen we de maanjaarcyclus. Elke maan en elke week heeft een eigen energie. Je kunt bewust kiezen voor een maan of een fase binnen de maancyclus. Je kunt er ook op vertrouwen dat de thema's waar jij mee bezig gaat, altijd resoneren met de energie van de maan.

Aan jou de keuze.

12 Manen

Een maanjaarcyclus heeft 12 manen. Elke maan heeft haar eigen intenties en haar eigen thema’s. Deze thema’s zijn universeel. Vaak hoor je iemand zeggen ‘het hangt zeker in de lucht’. Ja, het hangt inderdaad in de lucht, want deze energiegolven komen vanuit het universum en spelen in alles door in je leven. Wanneer je een intensieve maanweek wilt volgen op La Palma, maakt het dus eigenlijk niet uit voor welke maan jij kiest, want ook jouw thema’s ‘hangen’ in de lucht. Je kunt effectief meeliften op deze energie wanneer jij werkt aan jouw thema’s.

Je kunt ook een bewuste keuze maken door een speciale maan uit te kiezen die je in wilt zetten bij de fase in jouw leven waar jij je op wilt gaan voorbereiden.

Op de volgende pagina kun je over de thema's per maan lezen.

52 weken

Elke maan heeft de 4 fases bekende fases in haar cyclus. Elke fase heeft haar eigen energie. Tijdens de Nieuwe Maan begin je met een schone lei, je mag dromen, je kijkt naar wat jij in je hebt, je ervaart moed en bent vol vertrouwen. In het Eerste Kwartier kom je in de energie van ‘ervoor gaan’, je stapt de uitdaging in, je voelt je betrokken en je gaat aan de slag. Bij Volle Maan, zowel voor die kleine verfijnde als voor de grotere stappen, ga je ervoor, het is de fase van ‘Alles of Niets’. Het Laatste Kwartier is een moment van terugkijken en herwaarderen, wat weet je nu en geef je je over aan wat je neergezet hebt? Elke week heeft dus haar specifieke energie waar jij in mee kunt liften.

Net als bij de keuze voor een maan, kun je ook hier je laten leiden door ‘wat er in de lucht hangt’ of de bewuste keuze maken voor een bepaalde fase die jij wilt inzetten voor jouw eigen vragen en besluiten.

Jouw Week

Voor welke maan of week je ook kiest, vast staat dat ik in overleg met jou een programma ontwikkel voor jouw Maanweek die helemaal op jouw vraag en jouw persoon is afgestemd. In een voorgesprek nemen we je vragen en dat wat jou in beweging brengt door. We bespreken hoe aards, vurig, flexibel en/of rotsvast jouw week zal zijn, al naar gelang jij nodig hebt. En gedurende de week zal het naar jouw behoeften bijgesteld worden.

Vragen? Aarzel niet en stel ze!

Heb je na het lezen vragen, zowel over het aanbod als persoonlijke vragen, aarzel dan niet, klik hier en stel je vragen!

Aanmelden nieuwsbrief