Reacties tijdens en na een Maanweek

"Jij bent helemaal geen zwever. Ik had niet gedacht dat het mogelijk was zo intens, spiritueel diep te gaan in rituelen en toch zo aards en werelds te blijven. Dit doet me heel goed om dit zo te ervaren, hier kan ik iets mee. Deze dagen hebben me al zoveel gegeven, ik ben zo benieuwd naar de rest."

"De laatste dag, dat we in de nacht naar de Roque de Muchachos reden, en steeds die maan zo rood aan de hemel ons volgde. Dat rode, het licht op de omgeving, het staat in mijn hart gegraveerd. Het dag zien worden, flarden van lichte zachte kleuren, symbolisch mijn nieuwe start. Op deze energie val ik steeds terug, wanneer de angst me soms aangrijpt. Ik sluit dan even mijn ogen, ik stap zo in dat gevoel. En weet je, ik voel dat de angst zich dan oplost in die zachte kleuren. Dank dat je me hebt laten ervaren dat zacht zijn zoveel kracht en leven in zich heeft. Ik voel me er zo sterk door."

 

"Jikke, die nacht dat we buiten lagen op de ligstoelen en de wolken raasten langs de hemel. Zo veel te zien en zo niet meer nodig om te spreken, ofwel dat wegpraten dat ik altijd zo kan doen. Stil zijn en je verbonden voelen, fijn was dat."

"Die Fiere Vrouw, in leiderschap een voorbeeld zijn voor anderen. Ik zal nog regelmatig niet mezelf de toestemming kunnen geven een volgende stap te zetten. Weten dat ik het voor de dochters van mijn zussen en vriendinnen doe, helpt me die stappen te zetten, in nieuw, in anders. Buiten de mij o zo bekende grenzen stappen, een klus en een voorrecht."

Aanmelden nieuwsbrief