Jouw Maanweek

De keuze maken en de beslissing nemen voor een Intensieve Maanweek is de eerste stap die gelijk iets in gang zet. Ik merk het elke keer weer.

Het is alsof de 'ruis' wegvalt, de focus er (eindelijk) mag zijn. Jezelf dit toestaan, jezelf dit gunnen, is het kado dat jij jezelf geeft.

Jouw vraag, Jouw persoonlijke programma

Met welke vragen kun je een Maanweek instappen? Alle vragen die er zijn, zeker wanneer je het idee hebt dat je op een kruispunt staat. Welke weg ga je inslaan? Welke weg is jouw weg? En hoe kun je deze weg, dichter bij de natuur, bij jouw natuurlijke zijn, zoeken en vinden? De natuur is als een spiegel. De natuur heeft vele antwoorden in zich. Een natuurlijke wet is, dat je die plant de aarde geeft, met die voedingsstoffen, die er voor zullen zorgen dat de plant, in al zijn unieke pracht tot wasdom zal groeien. Welke voeding heb jij en jouw diepste verlangen nodig, zodat ze tot een volwassen plan(t) kan uitgroeien?

Jouw persoonlijke programma zal het onderzoek zijn naar jouw unieke weg, naar wat jou voedt, wat jou in beweging zet en hoe jij dit vorm kunt gaan geven wanneer je na jouw Maanweek weer terugvliegt naar Nederland.

Jouw Maan

Kies de maan die bij je past. Kies het moment waarop jij jouw thema's in jouw leven helder en duidelijk, voor jezelf en voor jouw omgeving, in het licht wilt en ook gaat zetten. Kies ook voor die fase van de maan, de fase die past bij het moment van jouw proces. 

Wanneer je niet bewust wilt kiezen, wanneer je mee wilt liften met wat zich nu aandient, dan is dat ook een bewuste keuze, die altijd zal kloppen.

 

Jouw verblijf

Je verblijft in het gastenhuis dat ook voor Animoso gebruikt wordt. Het bevindt zich hemelsbreed zo'n 50 meter van mijn huis vandaan. Het ligt op de helling van de Barranco del Melquiades. Het is een bijzondere woning, half grot, half modern huis. Vanaf de parkeerplek daal je via trappen zo'n 15 meter naar beneden en sta je opeens op een terras, midden in de natuur met uitzicht op de Atlantische Oceaan. Klik hier om een indruk te krijgen van de accomodatie waar je tijdens jouw Maanweek zal verblijven.

 

Jouw investering, Jouw winst

Je investeert in jouw leven, in je leven van nu en al die jaren die nog komen. Je investeert in hoe jij je wilt voelen, welke de weg én de route is die jij wilt bewandelen. Je winst is een weg die bij jou past. Een weg die je loopt in al jouw kracht en kwetsbaarheid, in de stralen van de zon en de maan.

Aanmelden nieuwsbrief